FORUM TEAM / EĞLENCE / PROGRAMLAR / OYUN DÜNYASI / GARİP OLAYLAR / RAP / MÜZİK
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html><head><link rel="stylesheet" href="/77-ltr.css" type="text/css" /></head><body id="login_iframe_body"><DIV id=login_popup_background>
<DIV class=maintitle id=login_popup_title>
<H3>KUTSAL FORUM / EĞLENCE / PROGRAMLAR / OYUN DÜNYASI / GARİP OLAYLAR / RAP / MÜZİK |</H3></DIV>
<DIV class=box-content><SPAN style="FONT-SIZE: 18px; LINE-HEIGHT: normal"><FONT color=orange><STRONG> Eğer Sitemizdeki Birçok Avantajdan Yararlanmak İstiyorsanız Lütfen Üye Olunuz. Kesinlikle Ücretsizdir...</STRONG></FONT></SPAN>
<DIV id=login_popup_buttons>
<FORM action=/login.forum method=get target=_parent><INPUT class=button type=submit value="Giriş yap"><INPUT class=button onclick="parent.location='/profile.forum?mode=register';" type=button value="Kayıt Ol"><INPUT class=button id=login_popup_close type=button value="Do not display again"></FORM></DIV></DIV></DIV></body></html>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html><head><link rel="stylesheet" href="/77-ltr.css" type="text/css" /></head><body id="login_iframe_body"><DIV id=login_popup_background>
<DIV class=maintitle id=login_popup_title>
<H3>KUTSAL FORUM / EĞLENCE / PROGRAMLAR / OYUN DÜNYASI / GARİP OLAYLAR / RAP / MÜZİK |</H3></DIV>
<DIV class=box-content><SPAN style="FONT-SIZE: 18px; LINE-HEIGHT: normal"><FONT color=orange><STRONG> Eğer Sitemizdeki Birçok Avantajdan Yararlanmak İstiyorsanız Lütfen Üye Olunuz. Kesinlikle Ücretsizdir...</STRONG></FONT></SPAN>
<DIV id=login_popup_buttons>
<FORM action=/login.forum method=get target=_parent><INPUT class=button type=submit value="Giriş yap"><INPUT class=button onclick="parent.location='/profile.forum?mode=register';" type=button value="Kayıt Ol"><INPUT class=button id=login_popup_close type=button value="Do not display again"></FORM></DIV></DIV></DIV></body></html>
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gençlerin yeni adresi FORUM TEAM

AnasayfaAnasayfa  KUTSAL FORUMKUTSAL FORUM  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

kadınla bilgisayar

YazarMesaj
yektaus
Süper Moderatör
Süper Moderatör

Aktiflik :
kadınla bilgisayar Left_bar_bleue10 / 99910 / 999kadınla bilgisayar Right_bar_bleue

kadınla bilgisayar Empty
MesajKonu: kadınla bilgisayar   kadınla bilgisayar Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 5:49 pm

İlk Yarı :

Kadın: Bilgisayar söyle bakalım saçlarımın yeni modelini nasıl buldun?

Bilgisayar: Böyle çok güzel olmuşsunuz efendim.

Kadın: Önceden güzel değildim yani?

Bilgisayar: Hayır önceden de güzeldiniz ama böyle çok güzel olmuşsunuz efendim.

Kadın: Önceden bu kadar güzel değildim yani?

Bilgisayar: Hayır efendim önceden de çok güzeldiniz.

Kadın: Şimdi pek o kadar güzel olmamışım ama?

(Bilgisayar Kendini Resler)

İkinci Yarı :
Kadın: Bilgisayar, erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ben.

Bilgisayar: Pek mutlu değilsiniz zaten efendim, ayrılın bence.

Kadın: Ama onu seviyorum.

Bilgisayar: O zaman konuşarak sorunlarınızı cözmeyi denemelisiniz.

Kadın: Yüzünü görmek, sesini duymak bile istemiyorum o hayvanın.

Bilgisayar: O zaman mail atın, görüşmeyeceğinizi söyleyin?

Kadın: Hayır ondan ayrılamam.

Bilgisayar: Kendinize biraz zaman tanıyın, duygularınız düsünceleriniz netleşsin.

Kadın: Ne istediğimi biliyorum ben. Onunla asla olmaz.

(Bilgisayar Kendini Resler)

Kadın Maçı Alır Ama uzun Sürdüğünü Düşünüp Rovanşı Kısa Bitirmek İster !!

Rovanş Maçı:

Kadın: Bilgisayar, sen beni sevmiyorsun.

(Bilgisayar İnternetten Virüs İndirip Windows'u Çökertir

kadınla bilgisayar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) 3.92
» 9 bin rahatsızlığın nedeni, bilgisayar
» Çocuğunuz bilgisayar bağımlısı olmasın!
» 249 adet döküman(bilgisayar,donanım,programlama ,tasarım)
» Çarpıya Tıkla-Bilgisayar Öğrenmek İsteyen Gencin Belge kapatma Macerası-Gülme Garanti